boszorkány konyha
Én háromféle csokit olvasztottam vízgőz felett. (fehéret, feketét, "tarkát")
Forró tejben addig kavargatom a csokis pálcát, míg a csokoládé teljesen fel nem olvad.
Mivel én a csokikat semmivel nem ízesítettem, a forró tejbe szórtam egy kis porcukros fahéjjat.
(A fehércsokis változathoz ez nem szükséges, de a feketecsokis nagyon igényli. (legalábbis nálam)
Tulajdonképpen ez csak egy szimpla átcsomagolás,
Kis celofánzacskóba csomagolva remek ajándék.
Forró csoki
Nagyon egyszerű, pár másodperces ötlet, de nagyon klassz forró csokis ötlet.
Én háromféle csokit olvasztottam vízgőz felett. (fehéret, feketét, "tarkát")
Ezeket aztán szépen belecsorgattam a mini desszert kapszlikba. Alulról a tálcát kicsit megütögettem, hogy szépen elterüljön a csokoládé.
Mivel én a csokikat semmivel nem ízesítettem, a forró tejbe szórtam egy kis porcukros fahéjjat.
(A fehércsokis változathoz ez nem szükséges, de a feketecsokis nagyon igényli. (legalábbis nálam)
Tulajdonképpen ez csak egy szimpla átcsomagolás,
de kell ahhoz, hogy meglegyen a különleges hangulat.
Kis celofánzacskóba csomagolva remek ajándék.
0 megjegyzés: